Gummibelægninger

Renovering af eksisterende, eller anlæg af nye legepladser og øvrige aktivitetsområder.

Faldunderlag til legepladser

  • Gummibelægninger til multibaner
  • Renovering/reparation af eksisterende belægning
  • Legepladsudstyr
  • Naturlegepladser
  • Gummibelægninger på løbestier

Når leg skal foregå under sikre og forsvarlige forhold, er en af de væsentligste betingelser et godkendt faldunderlag. Sureplay gummibelægning leveres i tykkelser godkendt op til 3 meters faldhøjde. Med 24 forskellige farver, er det kun kreativiteten der sætter grænser for en spændende og udfordrende belægning, hvor logoer, dyremotiver mm. naturligvis indgår i produktsortimentet. Belægningen er stort set vedligeholdelsesfri, hvor en spand vand og en kost er de eneste nødvendige redskaber.

Poraver

Med en vægt på kun 200 kg. pr. m3, er Poraver særdeles velegnet ved opretning af flade tage, når tagflader ønskes udnyttet til legeplads eller multibane. Poraver udstøbes på stedet, hvorefter den færdige SurePlay belægning udlægges som færdig overflade. Poraver er samtidig ideelt, når området skal fremstå med pukler, spændende bakker og øvrige niveauforskelle

Stødabsorberende belægning på løbestier

Motivation er en afgørende faktor, når motion og sundhed skal vedligeholdes. Det er derfor vigtigt at løbestier anlægges med en belægning der motiverer motionister. Sureplay er stødabsorberende, hvilket mindsker belastningen af kroppen, og belægningen leveres i flere forskellige farver, med mulighed for at tilpasse løbestien i forhold til omgivelserne.

Se de 24 farver som Sureplay kan levere.

Prøv farvemixeren hvor du selv kan sammensætte farverne til dit mønster